Vyskúšali ste už udenie?

Vyskúšali ste už udenie?

S Vašim grilom máte skvelý nástroj, ako sa do udenia pustiť a je to naozaj veľmy jednoduché.

Kedysi dávno sme mäso údili za účelom jeho konzervovania. Dym totiž odparuje tekutiny a tým zakonzervuje surový material, takže gazdinka mala mäso kedykoľvek po ruke a mohla ho servírovať počas celého roka. V dnešnej dobe chceme udením naplniť úplne iné potreby. Množstvo ľudí miluje delikátnu dymovú príchuť, ktorú ma napríklad udený losos, šunka či vonku pripravované jedlo na grile. Údenie sa stáva jedným z najnovších trendov v grilovaní. S Vašim grilom Weber máte skvelý nástroj, ako sa údenia pustiť a je to skutočne naozaj jednoduché,

Ak chcete začať s dobrodružstvom údenia na Vašom bežnom kotlovom, alebo plynovom  grile Weber, potrebujete iba drevo na údenie. A to vo forme prachu, lupenkov, alebo polienok. Na plynovom grile budete ešte potrebovať box na údenie. Ale ak raz preniknete do sveta údenia, už niet cesty späť.

Udiareň Weber Smokey Mountain Cooker má špecialnu konštrukciu na udržiavanie nízkej teploty, čo je perfektné na pomalé na údenie a pomalé grilovanie. Vďaka svojmu tvaru, konštrukcii a integrovanej miske na vodu môžete udržiavať nízku a stabilnú teplotu dlhé hodiny, čo je presne to najdôležitejšie pre tento spôsob prípravy jedla. Môžete experimentovať s údením rýb,mäsa,syrov zeleniny, alebo vyskúčať americkú klasiku trhané bravčové.

Komentáre0
Napísať komentár
Nákupný košík
naša predajňa
Naše prodejna foto
spôsob doručenia
Toptrans
Newsletter

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookies. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s našim používaním súborov cookies. Súhlasím