Grilované kura

Grilované kura
Kura má v sebe niečo magické a je hitom jedálnička dospelých,ale aj detí.Dá sa pripraviť na množstvo spôsobov.
 
Favoritom grilovania je celé kura,ktoré sa da ĺahko pripraviť bez zbytočného náhlenia.
 
Základom úspechu je para.
Celé kura sa môže rýchlo vysušiť.Kuracie mäso ma v sebe málo tuku,preto je treba byť pri príprave opatrný. Grilovanie trva dlho a esťe skončí aj katastrofou. Práve preto si získalo naše srdce kura na pive. Toto jedlo sa stalo na grilovačkách legendou po celom svete. Prečo? Pretože pivo je súčasťou procesu,ktoré udržiava kura štavnaté a svieže. Tento jas spôsobuje para z tekutiny.Teplo z grilu upečie kožu z kuraťa do chrumkava a para udržiava mäso jemné a chutné.


NAJJEDNODUCHŠI spôsob.
Poznáme množstvo spôsobov,ako vyprodukovať paru,najjednoduchším je však použiť napríklad stojan na hydinu WeberStyle od firmy Weber. Nalejte akukoľvek tekutinu(pivo,cíder,víno) do stojančeka. Položte kura na stojan a krk mu uapchajte viečkom,aby sa udržala para vo vnútri. Na spodok grilu môžete dať zeleninu,alebo zemiaky,aby ste mohli šťavnaté kura podávať s chutnou prílohou.

Prajeme dobrú chuť!
Komentáre0
Napísať komentár
Nákupný košík
naša predajňa
Naše prodejna foto
spôsob doručenia
Toptrans
Newsletter

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookies. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s našim používaním súborov cookies. Súhlasím